Πέτρινο σπίτι προς πώληση

My Greek Real Estate - Greek Stone House for Sale

Ενα ιδιαίτερο και άνετο πέτρινο σπίτι διατίθεται προς πώληση στην Κάτω Βέργα, στην περιοχή της Καλαμάτας. Το πανέμορφο αυτό χωριό απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς απο την Καλαμάτα και βρίσκεται στην πιο χαμηλή πλευρά του βουνού Καλάθι, με απέραντη θέα στο Μεσσηνιακό κόλπο.

Το συγκεκριμένο πέτρινο σπίτι έχει πλήρως ανακαινιστεί και είναι κατάλληλο για όποιον επιθυμεί ησυχία και απομόνωση. Μπορείται να χαρείτε την παραδοσιακή εμπειρία που προσφέρει ένα χωριό, απέχοντας μόνο 10 λεπτά από την πόλη της Καλαμάτας και μόλις 5 λεπτά από τις φανταστικές παραλίες. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στο σχεδιασμό του σπιτιού, προσφέροντας μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένα υπνοδωμάτιο ειναι πραγματικά «χωμένο» μέσα σε ένα πέτρινο τοίχο, ενώ υπάρχει και ένα υπνοδωμάτιο τύπου loft για όποιον επιθυμεί να παίρνει το πρωινό του στο κρεββάτι, χαζεύοντας τη θέα που προσφέρει ο Μεσσηνιακός κόλπος.  Επιπλέον υπάρχουν δύο καθιστικά, δύο μπάνια και τρία υπνοδωμάτια συμπεριλαμβανομένου και αυτού που βρίσκεται μέσα στον πέτρινο τοίχο.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα στο υπέροχο χωριό της Κάτω Βέργας και απέχει 70 μέτρα από το δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι αφήνετε το αυτοκίνητο στον κεντρικό δρόμο και περπατάτε στο πέτρινο σοκάκι που οδηγεί στο σπίτι. Και το κυριότερο είναι ότι δεν υπάρχει καμμία ενόχληση από την κυκόφορία του δρόμου.

 

 Χαρακτηριστικά της πέτρινης κατοικίας

  • Επιφάνεια 170 m2
  • Αποθήκη 5m2
  • Επιφάνεια κήπου 200m2
  • 3 υπνοδωμάτια
  • 2 μπάνια
  • Ανοικτή κουζίνα

 

Περιλαμβάνονται

  • Κλιματιστικά
  • Πέτρα στους εξωτερικούς τοίχους
  • Απίστευτη θέα σε βουνό και θάλασσα
  • Δυνατότητα ενοικίασης με πού προσιτές τιμές

 

Υπηρεσίες μετά την πώληση

Ένας αντιπρόσωπος της εταιρίας μας θα είναι διαθέσιμος για εσάς ακόμη και μετά την πώληση γαι να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας ή να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Επιπλέον όταν εσείς απουσιάζετε μπορούμε να επιβλέπουμε την κατοικία σας και να πληρώνουμε ακόμη και τους λογαριασμούς σας. Θα είμαστε στη διάθεσή σας όποτε και όταν το επιθυμείτε.

Greek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - Kalamata
Greek Old Stone House for Sale - Kalamata
Greek Old Stone House for Sale - Kalamata
Greek Old Stone House for Sale - Kalamata


Greek Old Stone House for Sale - Kalamata
Greek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - KalamataGreek Old Stone House for Sale - Kalamata
Greek Old Stone House for Sale - Kalamata