Στόχοι

My Greek Real Estate - Objectives

Η NAQUATEC Α.Ε. είναι μια κατασκευαστική εταιρεία ακινήτων, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Προσφέρουμε μια άκρως επαγγελματική, προσωπική και φιλική υπηρεσία κατασκευής ακινήτων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι ελληνικές βίλες ή διαμερίσματα είναι κατασκευασμένα με την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική, την άριστη ποιότητα και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, τα οποία είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001

Objectives - My Greek Real EstateΚύριο μέλημά μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε πελάτη δεδομένου ότι η απόφαση για την αγορά ενός ελληνικού ακινήτου είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να αγοράσετε είτε από ένα έργο που είναι σε εξέλιξη ή να φτιάξετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα οικονομικά σας.

Η εταιρία Naquatec παραμένει προσηλωμένη στους πελάτες της, ακόμη και μετά την απόκτηση της, κάνοντας εργασίες συντήρησης ή ακόμα και την ενοικίαση μέσω συνεργαζόμενων μεσιτικών γραφείων.

Η εταιρία μας εκτελεί επίσης δημόσια έργα. Έχει εξειδικευμένα τμήματα πολιτικού μηχανικού, μηχανολογίας καθώς επίσης και τμήμα αποκατάστασης πρασίνου.