Κατασκευάστε το Σπίτι σας

Build Your House in Greece

Κατασκευάστε το Σπίτι σας

Το να κατασκευάσεις και να χτίσεις το σπίτι στην Ελλάδα πρέπει να είναι μια ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται παθητικά σαν να πρέπει όλες οι αποφάσεις να γίνονται από εσάς.
Εάν δεν αποφασίζεται από εσάς και θα πρέπει ο κατασκευαστής να αποφασίσει πως θα δείχνει η κατοικία σας, τότε δεν θα δείξει ποτέ όπως εσείς το θέλετε.

Ωστόσο με την λίστα που σας παρέχουμε μπορούμε να σας διευκολύνουμε.

Σχεδιασμός ανάλογα με τις ανάγκες σας – Να γνωρίζετε τους αριθμούς

Μαζί με εσάς και με βάση τα οικονομικά που διαθέτετε θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το οικόπεδο για την κατασκευή του σπιτιού σας και έπειτα θα σας το σχεδιάσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Όλα τα κόστη κατασκευής θα σας δοθούν  αναλυτικά καθώς επίσης και μια ολοκληρωμένη λίστα λογαριασμών και εξόδων με πλήρες χρονοδιάγραμμα.

Θα γνωρίζετε επακριβώς τι πρέπει να πληρώσετε και πότε. Πληρώνετε μόνο τις ολοκληρωμένες εργασίες. Όταν συμφωνήσετε θα ολοκληρώσουμε τις εργασίες σχεδιασμού και θα τις διαβιβάσουμε στο τμήμα προγραμματισμού. Κυρίαρχο για εμάς είναι ένας ακριβής και ολοκληρωμένος σχεδιασμός γιατί σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα. Τα πάντα είναι καθορισμένα και προσχεδιασμένα.

Έτσι από όποια χώρα και να βρίσκεστε μπορούνε να κατασκευάσουμε πλήρως το σπίτι σας.

Μεταπώληση του ελληνικού σας ακινήτου.

Καθώς χτίζετε το εξοχικό σας σπίτι μην το παρακάνετε γνωρίζοντας την πιθανή μεταπωλητική αξία του, καθώς εμείς θα σας καθοδηγήσουμε στο να κάνετε έξυπνες επιλογές.

Σκεφτείτε πράσινα

Είναι υψίστης σημασίας σε αυτούς τους δύσκολα οικονομικούς καιρούς η μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης. Σχεδιάζουμε πάντα έχοντας στο μυαλό μας την ενεργειακή απόδοση.

Build your house in Greece

Χτίζοντας την κατοικία σας από την χώρα σας

Το να κατασκευάσετε την ελληνική κατοικίας σας μετά από καλό σχεδιασμό είναι εύκολο. Οι φάσεις κατασκευής θα σας εξηγηθούν με λεπτομέρεια και θα είναι πάντα ακριβείς.Θα σας δοθεί πλήρες χρονοδιάγραμμα των ταμειακών ροών. Στο τέλος κάθε μήνα θα σας στέλνετε αναλυτική αναφορά της κατασκευαστικής εξέλιξης συνοδευόμενη πάντα από φωτογραφίες.

Το μόνο που απαιτείται είναι να επισκεφτείτε την Ελλάδα δύο φορές. Η πρώτη φορά θα είναι μετά την ολοκήρωση των εργασιών σοβατίσματος για την επιλογή κουφωμάτων, πλακακίων και χρωμάτων τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό βέβαια και από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε αλλά νομίζουμε ότι είναι καλύετρο να τα δείτε από κοντά. Και η δεύτερη φορά θα είναι στην υπογραφή παραλαβής της κατοικία σας, όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Εγγύηση

Εγγυώμαστε πάντα για τις εργασίες τις οποίες κάνουμε, και ακόμα μετά από ένα χρόνο παραλαβής του σπιτιού σας θα είμαστε υπεύθυνοι γαι τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.Αυτός είναι επαρκή χρόνος για να βεβαιωθείται ότι όλα λειτουργούν εντάξει.