Καλως ήρθατε στο My Greek Real Estate

Naquatec CEO - Peter BoufeasΚαλώς ήρθατε και συγχαρητήρια. Φαίνεται ότι έχετε κάνει ένα πρώτο βήμα για την εξέταση απόκτησης  ακινήτου στην Ελλάδα. Είμαι ο Peter Boufeas με μητέρα από την Μεγάλη Βρετανία, την πόλη του Σάδερλαντ, και ο πατέρα από την Καλαμάτα, έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στην Αγγλία με μεταπτυχιακό μου από το Imperial College του Λονδίνου.

Η εταιρεία μου έχει έδρα την Αθήνα και έχω πάθος για τη χώρα, το περιβάλλον και τις παραδόσεις της, προσφέροντας την εμπειρία και τη γνώση μου για την κατασκευή σύχγρονων ελληνικών κατοικιών (βίλλες) ή ακόμα και παραδοσιακών πέτρινων σπιτιών. Εμείς δεν κατασκευάζουμε μαζικά μεγάλα συγκροτήματα, παρά μόνο μερικά σπίτια κάθε φορά, έτσι ώστε να εμπλεκόμαστε προσωπικά στην εξέταση και τελικά στην επιλογή όλων των υλικών, σε κάθε στάδιο της κατασκευής, προσέχοντας πάντα την διαδικασία κατασκευής σαν να πρόκειται για το δικό μας σπίτι.

Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την κατασκευή και τα υλικά μας, που είμαστε περήφανοι να πούμε ότι είμαστε μία από τιε λίγες εταιρίες που προσφέρουν μια γραπτή εγγύηση για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Έχουμε βαθιά γνώση της κατασκευής,  η οποία μας επιτρέπει να αναπαλαιώνουμε  με επιτυχία όμορφα παλιά κτίρια. Μερικά είναι πάνω από 150 ετών.

Αν ονειρεύεστε την ησυχία και την ηρεμία μιας  πολυτελής ελληνικής  βίλλας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και δείτε εξαιρετικές βίλλες και αφήστε μας να σας συνοδεύσουμε σε ένα ταξίδι που προσαρμοσμένο στο δικό σας ελληνικό νέο σπίτι.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail peterboufeas@naquatec.gr

Ανυπομονώ να ακούσω από εσάς.

Peter Boufeas