Ανακαίνιση Πέτρινης Κατοικίας

 

Old Greek Stone House Renovation - My Greek Real Estate

Ανακαινίζοντας ένα παλιό ελληνικό πέτρινο σπίτι δεν θα πρέπει να είναι μια άσχημη εμπειρία.  Το μόνο που χρειάζεται είναι πολύ προσεκτική δεξιοτεχνία. Εμείς θα εξετάσουμε τη στατική δομή του σπιτιού, θα σας συμβουλεύσουμε και θα το κατασκευάσουμε  ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Από εσάς εξαρτάται εάν θέλετε να ανακαινίσουμε το παλιό πέτρινο σπίτι σας ή να διαλέξετε από το portofolio των δικών μας πέτρινων κτισμάτων και να σας το ανακατασκευάσουμε ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε. Τα παλιά πέτρινα σπίτια που χρειάζονται ανακατασκευή ξεκινούν από 20 000€.

Μόλις προχωρήσατε ένα ακόμη βήμα. Διαλέξατε ένα παλιό ελληνικό πέτρινο σπίτι από την ποικιλία που διαθέτουμε. Βλέπετε πως είναι σήμερα, στην αρχική του δηλαδή φάση. Με την βοήθεια προγραμμάτων υπολογιστή θα σας δείξουμε πως θα δείχνει όταν ανακαινιστεί και κατασκευαστεί.

 

Old Greek Stone House Renovation - My Greek Real Estate

Εάν σας άρεσε ότι είδατε τότε  μπορούμε να κατασκευάσουμε την κατοικία που σας ενδιαφέρει στην καθορισμένη ημερομηνία και αμοιβή και αναλόγως των προδιαγραφών.

Όχι επιπλέον κόστη σε μηχανικούς γαι να σας δείξουν πως θα μοιάζει το μελλοντικό σας σπίτι.

Είναι έτοιμο. Πληρώνεται μόνο τις ολοκληρωμένες εργασίες.

 

 

 

Old Greek Stone House Renovation - My Greek Real EstateOld Greek Stone House Renovation - My Greek Real EstateOld Greek Stone House Renovation - My Greek Real EstateOld Greek Stone House Renovation - My Greek Real EstateOld Greek Stone House Renovation - My Greek Real EstateOld Greek Stone House Renovation - My Greek Real Estate