Γιατί στη Μεσσηνία

Pellopinisos - My Greek Real EstateΚατασκευάζουμε κυρίως τα ακίνητα μας στη Μεσσηνία. Έχουμε επιλέξει αυτό το σημείο, διότι είναι η πιο υπανάπτυκτη από άποψη τουριστικής επισκεψιμότητας στην Ελλάδα και στο μέλλον θα προσφέρει  το μεγαλύτερο δυνατό επενδυτικά.
Η νέα εθνική οδός Αθήνα-Καλαμάτα συνδέει  τις δύο πόλεις με μέσο χρόνο οδήγησης  2 ωρών. Υπάρχει ένα διεθνές αεροδρόμιο που συνδέει τις περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις για 6 μήνες ανά έτος και υπάρχουν σχέδια να μένει ανοιχτό όλο το χρόνο. Η αεροπορική εταιρία  Easy Jet θα ξεκινήσει δρομολόγιο που θα συνδέει την Καλαμάτα με το Λονδίνο τον Ιούνιο του 2013. Υπάρχουν πτήσεις και σε άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τη Γερμανία, Ρωσία, Σουηδία, Δανία κ.λπ.

Υπάρχει ένα μεγάλο νοσοκομείο στην Καλαμάτα πλήρως εξοπλισμένο για έκτακτη ανάγκη.

Υπάρχει πλοίο που συνδέει την Καλαμάτα με τα Χανιά Κρήτης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού καθώς και τις αεροπορικές πτήσεις για Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου το Costa Navarino άνοιξε στη Μεσσηνία κοντά στη Πύλο. Έχει δύο γήπεδα γκολφ και υπάρχουν σχέδια για να χτιστεί ένα άλλο ξενοδοχείο κοντά σε Πύλο και Βελίκα δίπλα στο Πεταλίδι, όπου έχουμε ένα συγκρότημα έτοιμο προς πώληση.

 

 

 

 

Location - My Greek Real EstateLocation - My Greek Real EstateLocation - My Greek Real EstateLocation - My Greek Real EstateWhy Messinia - My Greek Real EstateWhy Messinia - My Greek Real Estate